Klart! Nästan iaf

Nu är tapeterna uppe och golvet lagt (bara listerna som ska skruvas fast) och vi har beställt en bäddsoffa på Mio :)
 
Har mått lite bättre under helgen som tur är så vi fick det färdigt, lite less på att nästan snubbla på saker i hallen och köket. Men det var rätt jobbigt att lägga golv, mycket upp och ner hela tiden och mina snickarbyxor går ju inte att stänga längre :D
 
 

Tapetsering påbörjad

Idag har vi börjat tapetsera, vi var lite oroliga när det blev bubblor men de försvann efter en timme. Vi är riktigt nöjda med resultatet för att vara första gången vi tapetserar. Vi fortsätter imorgon, jag orkar inte så mycket åt gången, blir så lätt illamående och trött. Ja, om det är någon som läser som inte visste det så väntar vi barn i slutet av augusti :)
 
 
Med bubblorna
 
 
Utan bubblorna
 
Vi började med väggen där det ska stå ett stort skåp (ifall det inte skulle bli bra) men det blev rätt bra ändå :) Rätt stor skillnad från det rosa som var innan :D
 

Tapetköp m.m.

Vi var och tittade på tapeter i söndags, till kontorsrummet. Det fanns endast två vi kunde tänka oss båda två så vi valde den som var easy up då papperstapeter är mycket svårare att sätta upp när man aldrig gjort det förut. Vi kollade sedan på nätet efter tapeten och hittade den för 139kr rulle så vi beställde. Kanske lite svårt att se på skärmen hur den ser ut men det kommer bilder när vi börjat :) Den är vit med något slags trädgrensmönster som är lite blankare. Hoppas det kommer se ut som vi har tänkt oss.
 
 
Det blir ev. att köpa detta skåp (vitt) som förvaring av alla pärmar, foton och spel. Tycker om att stänga in saker i skåp så man slipper se allt och så är det ju det där med katthår överallt.
http://www.ikea.com/se/sv/catalog/products/S59904105/#/S89005103
 
Vi har köpt golv också som står i garaget och väntar, det blev ett ekfärgat laminatgolv. Måste bara hitta golvlister som passar till, annars får det bli vita.

Har även funderat på hur det ska möbleras, förslag? Detta är Annas förslag.
Rummet ska fungera som sällskapsrum och gästrum samt måste finnas förvaring för ytterkläder. Det grå linjerna är fönster. Måtten stämmer nog inte så bra, men rummet är ca 3,2x4,2 meter.

Kramsnö

 

RSS 2.0