Tapetköp m.m.

Vi var och tittade på tapeter i söndags, till kontorsrummet. Det fanns endast två vi kunde tänka oss båda två så vi valde den som var easy up då papperstapeter är mycket svårare att sätta upp när man aldrig gjort det förut. Vi kollade sedan på nätet efter tapeten och hittade den för 139kr rulle så vi beställde. Kanske lite svårt att se på skärmen hur den ser ut men det kommer bilder när vi börjat :) Den är vit med något slags trädgrensmönster som är lite blankare. Hoppas det kommer se ut som vi har tänkt oss.
 
 
Det blir ev. att köpa detta skåp (vitt) som förvaring av alla pärmar, foton och spel. Tycker om att stänga in saker i skåp så man slipper se allt och så är det ju det där med katthår överallt.
http://www.ikea.com/se/sv/catalog/products/S59904105/#/S89005103
 
Vi har köpt golv också som står i garaget och väntar, det blev ett ekfärgat laminatgolv. Måste bara hitta golvlister som passar till, annars får det bli vita.

Har även funderat på hur det ska möbleras, förslag? Detta är Annas förslag.
Rummet ska fungera som sällskapsrum och gästrum samt måste finnas förvaring för ytterkläder. Det grå linjerna är fönster. Måtten stämmer nog inte så bra, men rummet är ca 3,2x4,2 meter.

Kommentarer
Postat av: Doris

Tycker det ser bra ut :)

2014-02-11 @ 16:04:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0