Inte så mycket

Det händer inte så mycket här i huset, Sam tar den mesta av tiden.
 
Vi har i alla fall börjat röja i källaren, jula hade bra pris på lagerhyllor (199kr för medlemmar) så vi köpte tre stycken. Tanken är att tömma förrådsrummet så vi kan börja göra Jockes man cave där. Han ska få ett eget rum för alla sina spel m.m. Vi tänkte sätta in en braskamin och bra ventilation så går det nog bra att vara där nere.
 
Vi har problem med att det rinner in vatten när det regnar mycket, inga problem på vintern när marken är frusen, då är det torrt, upptäckte att betongen i plattan släppt lite i just det hörnet. Ska lagas samt fixa svackan i uppfarten som är just i det hörnet där det rinner in vatten, ska försöka leda det till diket. Hoppas det blir torrt då, har ingen lust att gräva ner en massa pengar i dränering runt hela huset när det är torrt i övriga rum. Väntar gärna med det om det är möjligt eftersom vi fick veta att vi måste riva hela entrétrappan också vilket gör det jobbigt att ta sig in och ut med Sam, arbetet skulle ta två veckor.
 
 
Igår beställde vi ett badkar, bör komma under nästa vecka :) Vi tyckte Sam kunde behöva det, badbaljan är ju så liten, går inte att plaska ordentligt i den. Får uppdatera med bild sen när det kommit.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0